Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Thor: Love And Thunder (2022)
subsunacs.net - Форуми > Игрални филми > Субтитри
E-Tle




Thor: Love and Thunder 2022


Режисьор : Тайка Уайтити

Участват : Крисчън Бейл, Питър Динклидж, Тайка Уайтити, Джеф Голдблум, Брадли Купър, Вин Дизел, Ръсел Кроу, Шон Гън, Теса Томпсън, Натали Портман, Крис Хемсуърт, Крис Прат, Карън Гилън, Джейми Александър, Пом Клементиеф, Дейв Батиста, Лия МакХю и др.

Година : 2022

Жанр : Приключенски, Фентъзи








След събитията от Тор: Рагнарок и Отмъстителите: Краят, Тор се оказва на кръстопът, несигурен как да продължи с живота си. Той оставя Валкирия (Теса Томпсън) като владетел на Нов Асгард и се отправя на пътешествие с Питър Куил (Крис Парт) и останалите Пазители на галактиката, надявайки се отново да открие призванието си. Скоро съдбата го среща с астрофизика и негова бивша приятелка Джейн Фостър, в чиято роля се завръща носителката на „Оскар“ Натали Портман. Фостър се подлага на лечение от рак, но междувременно се превръща в Богинята на гръмотевиците, още позната като Могъщия Тор.








По традиция си продължих с превода на филмите на Тор. Добро филмче е, забавно. Ще ви допадне. smile.gif





UNACS TEAM
УНАКС ТИЙМ

thankyou
<#thank#>
Gloripeace
Синхнах набързо превода за Уеб-релийз по чужди суб; прегледах, че е 0.k, но ще изгледам целия филм по-късно *по тъмно* ако има нещо... Та ако искате Ваша синхронизация и/или корекции + да се добавят към наличния архив, все тая!
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.