Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Team America World Police
subsunacs.net - Форуми > Анимационни филми и аниме > Субтитри
elishafan
За версията: Team America.DVDSCR.XviD.DVL
imdb info: Team America

Team America DVDSCR.XViD-DVL
milanelo
Успех.Филмчето си заслужава.
didodido
БРАВО! И от мен успех!
SLaYeD
Mersi !
SLaYeD
elishafan po sluh li gi prevejda6 i plz ako ima6 na nqkakav drug ezik dai link4e thnx in adv.
elishafan
Цитат(SLaYeD @ 12 Jan 2005, 09:59 PM)
elishafan po sluh li gi prevejda6 i plz ako ima6 na nqkakav drug ezik dai link4e thnx in adv.
*

Ами не е по слух, имам турски титри и по тях работя, единственото кофти е че
пасват идеално за SVCD версията и съвсем леко се разминават с DVDSCR и се налага и там доста да се понамесвам и това леко усложнява нещата, но до два-три дена предполагам ще са готови cool.gif wink.gif
SLaYeD
okay mersi mnogo pak
VooDooTo
Супер много благодаря . Филма е супер и найстина си заслужава . Успех и дано станат супер wink.gif
Shimbadze
Успех и от мен! wink.gif

Само че аз този филм (както и South Park) със субтитри няма да го гледам, ако ще турско да стане. tongue.gif
jtel
Shimbadze Моля те не убивай желанието на хората да превеждат защото ние "тъпите" докато не гледаме филма преведен не знаеме за какво става дума. А кой ще го гледа, кой не въпрос на вкус и разбиране sad.gif
Бъди здрав smile.gif
elishafan
Налазвайтееее!!!! :lol2:
VooDooTo
Бравооооооо . Супер . Още довечера ще го гледам и ще си дам мнението . 100 % ще е як филма smile.gif
bigbo
Абе турско, гръцко, аз предпочитам с български субтитри, ама ако са кечествени. А тези смея да твърдя са такива. Благодаря на преводача!
VooDooTo
Субтитрите са супер . Гледах го филма вече . Много ме изкефи . Даже забелязах , че в песните от филма се осмиват звездите от киното smile.gif . Много яко филмче . Просто требе да се гледа . Особено с превода . Иначе имаше няколко грешки , но предполагам са от недоглеждане . Така , че благодаря много и продължавай все така ! А филма само мога да ви го препоръчам да го гледате , защото е много як !!!
elishafan
Цитат(VooDooTo @ 18 Jan 2005, 10:06 PM)
Субтитрите са супер . Гледах го филма вече . Много ме изкефи . Даже забелязах , че в песните от филма се осмиват звездите от киното smile.gif
*

И мене супер много ме изкефиха бъзиците с Мат Деймън :lol_2: и
въобще с всички актьори, а освен това не знам дали си забелязал
но целият филм осмива и известни политици laugh1.gif , а за терористите
въобще да не приказвам :lol_2:
xela
много благодаря филма е просто невероятен
VooDooTo
Цитат(elishafan @ 19 Jan 2005, 04:10 PM)
Цитат(VooDooTo @ 18 Jan 2005, 10:06 PM)
Субтитрите са супер . Гледах го филма вече . Много ме изкефи . Даже забелязах , че в песните от филма се осмиват звездите от киното smile.gif
*

И мене супер много ме изкефиха бъзиците с Мат Деймън :lol_2: и
въобще с всички актьори, а освен това не знам дали си забелязал
но целият филм осмива и известни политици laugh1.gif , а за терористите
въобще да не приказвам :lol_2:
*

Да забелязах . Просто филмчето е перфектно . Много ме изкефи . Даже си пуснах да си свалям саундтрака от арената . Иначе терористите просто верно бяха много смешни и актьорите де . Терористите бяха направени да приличат на Осама Бен Ладен и ония другия забравих му името сега . Просто такъв филм нема !!!! Мерси още един път за субтитрите .
haricska
Някой ще ги нагласи ли за ДВД рипа! Благодаря!
Shimbadze
Ако искате и за DVD-то ги нагласяйте! rofl.gif
User
Не е много просто нагласяването,
в ДВД рипа има изцяло нови сцени,
трябва да се преподредят репликите.

Това са рипнатите английски субтитри от ДВД -то:
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.