Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Two And A Half Men, Сезон 4
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
arunner
Two and a Half Men (2003)

Сериал, комедия, CBS, четвърти сезон

TV.com
IMDb
Wikipedia
bTV

Изтеглете сериите от четвърти сезон през:

ArenaBG.com
Torrents.Linkos.BG

Благодарности на ъплоудерите!

БГ субтитри:

1 сезон
2 сезон
3 сезон

4 сезон:

4x01 Working for Caligula; превод: arunner - S04E01.HDTV.XviD-XOR
Jack Bauer
Не искам изобщо да ти убивам ентусиазма - даже изобщо защото съм ти много благодарен за тези суби но , според мен би трябвало да се прави превод последователно от 3 сезон да се започне от тези епизоди който не са преведени и чак тогава да се превеждат последно излезналите серии.
Айде успех и да не забравяш 3rd rock wink.gif
arunner
Малко е философски проблемът. Разбирам много добре какво искаш да кажеш, но това е положението. Представи си, че хващаш CBS в (почти) реално време и се радвай на живота. Сложих линкове към темите за първите три сезона, за да е по-прегледно.
Jack Bauer
Няма нищо ти си знаеш.
Гледах сега епизода - но , незнам защо не беше толкова смешен , даже това е епизода който е бил най-така несмешен - е иначе интересен беше там имаше преврати - но не беше толкова смешен.
А иначе На гости на третата планета си е различен biggrin.gif
Превеждай каквото сметнеш за редно - защото ние зависим от теб smile.gif
каквото преведеш това ще гледаме, така че разчитаме на теб.
Rudinh0
Благодаря smile.gif
arunner
Edit (26.09.2006): hmm.gif вторият епизод не е зле. нещо обаче не ме заслепява. не че е много сложен английският, но все пак съм готов да помогна в случай на затруднения на всеки, който се наеме да го превежда (цък)
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.