Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Disney 101 Dalmatians (1961)
subsunacs.net - Форуми > Анимационни филми и аниме > Субтитри
Waroftheworlds

Една чудесна класика smile.gif

INFO

101 Dalmatians (1961) ORIGINAL MOVIE
Субтитри

Приятно Гледане
Cuckoosnest
Благодаря много!
Не намирам обаче филма, може ли едно линкче?
Waroftheworlds
Филма го бях качвал на Дата.бг преди около година.
После изчезна. Не знам. Потърси го, ака го няма ще опитам да го кача отново утре през ноща и ще дам линк.
Cuckoosnest
Ами проверил съм по всички известни фриита (без еврото-там нямам достъп) и го няма. Ще ти бъда много благодарен ако го качиш някъде и пуснеш линк. Може да пробваш да го качиш на datacom там май имат място.
taina02
Цитат(Waroftheworlds @ 20 Mar 2005, 12:14 PM)
Филма го бях качвал на Дата.бг преди около година.
После изчезна. Не знам. Потърси го, ака го няма ще опитам да го кача отново утре през ноща и ще дам линк.
*

Няма го по free-тата в Б-я. Опитах с торенти отвън, намерих го, " увисна " ми на 89% и 2 месеца стои на толкова sad.gif

Така, че аз лично ще се радвам , ако го качиш. Но най-добре е с торент на sab.bz, поне за възможностите на моята връзка...
От дата.бг тегля с 1 к sad.gif

Благодаря предварително !

Edit: Изтеглих го от външ.тракер , НО заявката ОСТАВА !!! За огромно мое съжаление, копието е озвучено на френски sad.gif Желая да си е на английски ...
Waroftheworlds
Моето е на английски. Никъде нямам ъплоуд права.
Ще измисля нещо. biggrin.gif
taina02
Цитат(Waroftheworlds @ 7 Apr 2005, 01:43 AM)
Моето е на английски. Никъде нямам ъплоуд права.
Ще измисля нещо.  biggrin.gif
*

Благодаря за отговора smile.gif
Не е толкова спешно, а само колекционерска страст wink.gif
Аз си го имам и на видеокасета...
Waroftheworlds
На Видео касетата звукът на български ли е? Защото ако е на български мога да го наставя върху английският звук. Така и по-малките деца ще могат да му се порадват. Утре ще пусна филма в www.sab.bz. biggrin.gif
taina02
Ще проверя дали е дублиран или с надписи , утре ще отговоря.
Nemos
Качил ли си филмчето?Понеже аз не го видях на http://sab.bz Обяви тук ако го качиш.Ако е с бг аудио братовчеда как ще се радва...
taina02
Имам 2 новини - лоша и добра. Лошата е, че копието е станало с ужасно качество на картината. Добрата - дублирано е на български и се чува. Това достатъчно ли е ?
Wabbit
Цитат(taina02 @ 9 Apr 2005, 10:06 AM)
Имам 2 новини - лоша  и добра. Лошата е, че копието е станало с ужасно качество на картината. Добрата - дублирано е на български и се чува. Това достатъчно ли е ?
*

То май само звука се записва и се лепва върху друго avi, та не би трябвало лошото качество на картината да е проблем. Ама аз съм имал такива по-старички филми с некачествен запис и тях всички ги бяха превеждали любители и затова и звука не беше като хората.
taina02
Цитат(Wabbit @ 9 Apr 2005, 11:38 AM)
То май само звука се записва и се лепва върху друго avi, та не би трябвало лошото качество на картината да е проблем. Ама аз съм имал такива по-старички филми с некачествен запис и тях всички ги бяха превеждали любители и затова и звука не беше като хората.
*

Прав си, копието е старо, но е озвучавано е в студио . Довечера ще поизгледам повече време...Но на мен тази касета определено не ми трябва и мога да я представя за експеримент smile.gif
Waroftheworlds
Можеш ли да извадиш само звука, да го компресираш в МР3 и да ми го пратиш. Ще опитам да го оправя, все пак с това си вадя хляба. smile.gif
Друг вариант е да взема касетата
taina02
Цитат(Waroftheworlds @ 9 Apr 2005, 12:06 PM)
Можеш ли да извадиш само звука, да го компресираш в МР3 и да ми го пратиш. Ще опитам да го оправя, все пак с това си вадя хляба. smile.gif
Друг вариант е да взема касетата
*

ЛС smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.