Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Bolt (2008)
subsunacs.net - Форуми > Анимационни филми и аниме > Субтитри
LiL_Stenly
Гръм / Bolt

ИМДБ - Линк
Резюме:
Анимацията се разправя за куче , филмова звезда , което си мисли , че всичко ставащо на снимачната площадка е истина .
Поради тази причина всичко се обърква .
След това зе замесват улична котка и хамстер, психопат ... историята се развива много интересно .

Директори:
Байрън Халърд
Крис Уилиамс

Писатели:
Дан Фогелман (screenplay)
Крис Уилиамс (screenplay)

Дата на излизане:
19 Декември 2008 (България)

Жанр:
Анимация | Комедия | Семеен | Фантастика

Трейлър

Качество:
Framerate: 23.97 fps NTSC Film
Audio: Line.128mbs vbr 44100
Type: Telesync XviD

Торент
Озвучаването е на Английски език .

Субтитри:
Български

ПРЕВОД: 100%
Завършени .
thankyou
<#thank#>
Planet_Rocker@or*Die
Успех с превода. clapping.gif
LiL_Stenly
Както знаете вече, субтитрите са готови и ги качих, обаче като станах днес и ги погледнах, реших да направя още една редакция, защото съм допуснал грешки в тайминга и някои субтитри се засичат, както и няколко правописни грешки ... субтитрите вече са оправени .
Още не съм ги качил, ще изчакам друг човек да ги погледне за да види дали пак не съм пропуснал нещо .
Утре ще ги кача, а може да пренаглася тайминга на повечето реплики, защото има дълги изречения с кратък тайминг и не може да се следи казаното, което не е хубаво изобщо.
п.п. Избързах с качването на субтитрите .
smile.gif
unnu
Ще направя основна редакция на субтитрите и ще ги кача.
Ще бъдат за релийза Bolt.DVDSCR.XViD-mVs. Ако излезе по-добър, ще ги синхронизирам. smile.gif
LiL_Stenly
Цитат(unnu @ 9 Jan 2009, 11:43 AM) *
Ще направя основна редакция на субтитрите и ще ги кача.
Ще бъдат за релийза Bolt.DVDSCR.XViD-mVs. Ако излезе по-добър, ще ги синхронизирам. smile.gif
Прогрес на редакцията: 60%

Благодаря ти за помощта, аз нямах време да искарам за другият релийз... радвам се че си зе заел с това.
smile.gif
unnu

Bolt.DVDSCR.XViD-mVs
Bolt DVDSCR H264 DD5.1 - STG
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.