Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Watership Down / Хълмът Уотършип (1978)
subsunacs.net - Форуми > Анимационни филми и аниме > Субтитри
Pupolino

Watership Down / Хълмът Уотършип (1978)

## Режисьор : Мартин Роузън

## С гласовете на : Джон Хърт, Ричърд Брайърс, Майкъл Греъм Кокс, Джон Бенет, Ралф Ричардсън, Саймън Кедъл, Терънс Ригби, Рой Киниър, Ричърд О'Калахан, Хари Андрюс, Хана Гордън и др.

## IMDB : Линк към IMDB

## Държава : Великобритания

## Година : 1978

## Времетраене : 88 минути

## Аудио : Английско

## Резюме : Група от зайци успяват да избягат от развъдника, където са обречени, и се сблъскват с опасности, докато търсят своя нов дом и начини, по които да го защитят.

Филмът е базиран на едноименния роман на Ричърд Адам.

За релийза Watership.Down.1978.iNTERNAL.DVDRip.XviD-EXViDiNT

Линк за сваляне: тук

Забавих се със започването на субтитрите, сега върви много бързо. До утре трябва да са готови.
Man1akalen
Браво, че си се захванал/а с превод. Преди време бях засякъл този филм, но поради липсата на превод, не се хванах да го гледам, а сега ти направи тема, приятна изненада. Как реши да преведеш точно това филмче, ми е интересно, явно те е впечатлило с нещо.

Наслука в прогреса на превода. smile.gif
thankyou
<#thank#>
Pupolino
Филмът е класика. От доста време го има по тракерите, а субтитри на други езици се намират в изобилие. Дори ми е странно, че досега никой не го е превел.
Онзи ден видях тема с молба за превод, присетих се за филма и го захванах. rolleyes.gif
Man1akalen
Браво за инициативата. clapping.gif
Pupolino
Готови са - тук.
Man1akalen
Благодаря ти отново, за труда. smile.gif rock.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.