Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Lost Girl - 04x03
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
technoboy

Изгубена (2010 - )

Сценарий : М.А. Ловрета

Продуцент : Барбара Стол

Жанр : Екшън, Приключенски, Драма, Фантастика

В ролите : Ана Силк, Крис Холдън-Рийд, Ксения Соло, Кей Си Колонс, Зоуи Палмър, Рейчъл Скарстен и др.

Държава : Канада

Времетраене :40 мин.

Резюме : "Lost Girl" е сериал, фокусиран върху прелестната и харизматична Бо,
свръхестествено същество наричано Сукуба, което се храни с енергията на хората - често с фатален резултат.
Отказвайки да приеме своя свръхестетвен клан и неговата стриктна йерархия, Бо се превръща в ренегат,
борещ се в името на слабите, същевременно търсейки истината за своят мистериозен призход.

СЕЗОН 2

СЕЗОН 3

Сезон 4 Епизод 1 - В памет на

Сезон 4 Епизод 2 - Училище за спящи красавици

Сезон 4 Епизод 3 - Любовници. Разделени.

Сезон 4 Епизод 4 - 02.12.2013

Сезон 4 Епизод 5 - 09.12.2013

Сезон 4 Епизод 6 - 16.12.2013
thankyou
<#thank#>
van4et0o
Супер! Тъкмо се чудих кой ще се захване с това страхотно сериалче. Благодаря и успех със субтитрите. smile.gif
Belly
Благодаря и на двамата, субтитрите вече се работят smile.gif
tosho_cool
Благодаря ти Belly и pandora.
Mari92
Благодаря ви много , че толкова бързо правите субтитрите за този супер сериал....Страхотни сте smile.gif
liander
Евала, направо къртите мифки!!!
Belly
Благодаря от мое име и от името на Pandora. Мернах няколко грешки, но ще ги оправям утре, че... честно, вече не ми се занимава smile.gif
Belly
Преводът вече се прави, следобед или привечер е готов!
hitru6ata
Belly и Pandora, много сте бързи, много благодаря златни сте!! tongue.gif
TrueSlut
Кога да очакваме субки за 10 еп? search.gif wink.gif
natalcheto
има нова серия clapping.gif
благодаря предварително за субтитрите rolleyes.gif
koki4_
Браво за бързия превод smile.gif smile.gif smile.gif
Сериала е много добър.

мерси на субтитраджиите biggrin.gif biggrin.gif
Pandora
Сезонът приключи, преводът също. Благодаря на колежката Belly за удоволствието! Третият сезон отдавна е обявен, чакаме го на есен.
Belly
И аз благодаря на колежката. За мен бе чест да превеждам с нея! kiss.gif
tosho_cool
Благодаря ви.
knife
Обявявам го за най-глупавия финал до момента за тази година. Много говорене, никакви действия.
Поне Бо да се беше съблекла да има какво да те грабне, то и това не стана... biggrin.gif
Belly
И аз не останах очарована. Очаквах по-мащабна битка, по-силен финал, но явно париците са им свършили за нещо по-така... dry.gif
tosho_cool
Нищо.Началото на другия сезон явно ще е много силно. biggrin.gif yahoo.gif rock.gif
Pandora
Били са спокойни, от миналата година знаят, че е подновен за трети сезон, така че нищо не им пречеше да направят един мнооого отворен финал.
vennam
Мерси за субса smile.gif Обмисляте ли да правите субтитри за 1вият сезон?

За него вече има, макар и не наши smile.gif - Belly
vennam
Знам, че има, но имат неточности в превода, правописни грешки и на места тайминга се разминава макар и с малко. Идеята ми беше дали щи има изпипани субтитри иначе стигнах до 10ти епизод и с тях, но е дразнещо да спирам на всеки 5 минути за да поправям правописни грешки, а от тайминг не разбира и там не барам. Мерси за отговора все пак и продължавайте добрата работа.

Вече сме го гледали и просто няма да ни е интересно, пък и с нашите си сериали в момента едва смогваме. - Pandora
Belly
Ако има желаещ да поеме третия сезон на "Изгубена" да заповяда. С колежката Pandora няма да можем да го превеждаме, тъй като са ни пълни графиците.
Darth Sauron
Качих ви С03Е01 в Маймунчето. Ако ще го превеждате - успех.
elinka84
А нулевия епизод на трети сезон ще бъде ли преведен? Благодаря!
DaryG
Цитат(elinka84 @ 7 Jan 2013, 07:38 PM) *
А нулевия епизод на трети сезон ще бъде ли преведен? Благодаря!

Не и от мен на този етап. Изгледах го снощи и не ми беше особено интересен.
elinka84
Цитат(DaryG @ 7 Jan 2013, 10:56 PM) *
Не и от мен на този етап. Изгледах го снощи и не ми беше особено интересен.

Благодаря за отговора и за субтитрите на 1еп.
DaryG
Програмата ми в близките месеци ще е силно натоварена и няма да мога да продължа с навременния превод на сериала.
Дано се намери добра душа, която да поеме щафетата smile.gif
BOlicious
Цитат(DaryG @ 3 Feb 2013, 03:51 PM) *
Програмата ми в близките месеци ще е силно натоварена и няма да мога да продължа с навременния превод на сериала.
Дано се намери добра душа, която да поеме щафетата smile.gif

Благодаря ти, че продължаваш с превода. Много харесвам твоите преводи, успяваш да го представиш смислено. Пожелавам си скоро да си по-свободен, за да ни радваш с навременен превод на любимия сериал wub.gif
DaryG
Много благодаря за милите думи smile.gif
Ще продължа да го превеждам, когато успявам да открадна време от работата.
Но като фен на сериала ми се иска да се намери преводач, който да има желание и да може да пуска субтитрите навреме и да ги прави смислени smile.gif
Tetito
Благодарско и от мен, че въпреки заетостта си, ще продължиш да превеждеш сериала smile.gif
DaryG
Съжалявам, но тази седмица преводът на серията много ще закъснее. Ще опитам да го направя преди излизането на следващата серия, но дори и това не мога да обещая. Извинявам се за неудобството и забавянето.
BOlicious
Цитат(DaryG @ 26 Mar 2013, 09:13 PM) *
Съжалявам, но тази седмица преводът на серията много ще закъснее. Ще опитам да го направя преди излизането на следващата серия, но дори и това не мога да обещая. Извинявам се за неудобството и забавянето.

Ще си струва чакането със сигурност good.gif Благодаря, че не се отказваш въпреки ангажиментите си! clapping.gif
Screwy
Само да кажа, че линка за новите субс за епизод 1 от 4-тия сезон имат едни кавички накрая на линк-а и затова не работи, като го цъкнеш biggrin.gif
technoboy
Дам, стана ли са двойни. Благодаря за инфото wink.gif
DaryG
СУБТИТРИ ЗА ДЕВЕТИ ЕПИЗОД НА ПЕТИ СЕЗОН

за Lost.Girl.S05E09.HDTV.x264-KILLERS;
Lost.Girl.S05E09.XviD-AFG;
Lost.Girl.S05E09.44.Minutes.to.Save.the.World.WEB-DL.x264-FUM

Бо с помощта на баща си Хадес трябва бързо да спаси света от първичното зло Никта,
което е отприщено в Ирис. Тамзин е в плен на Зевс и Хера, а Лорън и Дайсън се борят
за живота на Марк. Трик се изкушава да реши проблема с дарбата си на Кръвен крал.

DaryG
СУБТИТРИ ЗА ДЕСЕТИ ЕПИЗОД НА ПЕТИ СЕЗОН

за Lost.Girl.S05E10.HDTV.x264-KILLERS
Lost.Girl.S05E10.720p.HDTV.x264-KILLERS
Lost.Girl.S05E10.HDTV.XviD-FUM

Кензи се завръща, за да помогне на Бо за пропъждането на Зи.
Изследванията на Лорън, с помощта на Хадес, дават неочакван резултат,
а Дайсън се чуди какво да прави с Алиша.

DaryG
СУБТИТРИ ЗА ЕДИНАДЕСЕТИ ЕПИЗОД НА ПЕТИ СЕЗОН

за Lost.Girl.S05E11.HDTV.x264-KILLERS

Тамзин мисли, че е намерила начин да възвърне баланса във Валхала
и да помогне на Бо да се отърве от баща си.
Бившата Мориган, Евъни, е тежко болна и Лорън мисли,
че е намерила начин да я излекува.
А Бо? Бо си се бори със семейните проблеми smile.gif

lans88
Много благодаря, че се завърна с превода на сериала страхотен си !!!! clapping.gif
DaryG
Е, свърши се. Сега остава да чакаме спин-офа (дано да има такъв) smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.