Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: X-Men TAS
subsunacs.net - Форуми > Анимационни филми и аниме > Субтитри
Eagle951
X-Men TAS

## Жанр: Анимация, Екшън

## Държава : САЩ

## Година : 1992-1997

## Времетраене : 20 минути/ епизод

## Резюме :

Мутанти, всички са мутанти.. Анимацията Х-Мен разкрива борбата на мутантите. Хората не приемат различните и започват да гонят мутантите. Всичко води до омраза, хората искат да "излекуват" мутантите, а мутантите твърдят че те самите те са лекарство, че те са надарени и трябва да се отърват от слабите. Мутантите се разделят на две групи: такива които искат мир с хората и такива дето се борят за да унищожат хората. Професор Екзейвиър (или наричан още професор Х) се води от убежденията си че хората и мутантите трябва да живеят в хармония и да си помагат. Най-добрият му приятел могъщият мутант Магнито не споделя мнението му. Той смята че хората са най-голямата грешка на природа и трябва да се унищожат. Професор Х образува училище за мутанти за да ги научи да контролират силите си и да помагат на човечеството, докато Магнито събира мутанти за атаки срещу хората. Така е проферсор Х създава групата Х-Мен която се бори да защитава мечтата на своя лидер Екзейвиър - Хармония срещу хората и мутантите.

Субтитри :

Сезон 1

## Епизод 1 - Свали

## Епизод 2 - Свали

## Епизод 3 - Свали

## Епизод 4 - Свали

## Епизод 5 - Свали

## Епизод 6 - Свали

## Епизод 7 - Свали
thankyou
<#thank#>
Eagle951
Епизод 4 ще бъде качен на 13.08.2012 /понеделник/.
ognen_demon1989
Цитат(Eagle951 @ 10 Aug 2012, 10:11 PM) *
Епизод 4 ще бъде качен на 13.08.2012 /понеделник/.

Какво стана?
Eagle951
## Епизод 4 - Свали
Съжалявам за закъснението. Изникна ми нещо спешно. Епизод 5 е започнат.
Eagle951

Епизод 7:

Прогрес: 100%

Синхронизация и Превод: Eagle951

Свали:

Eagle951

Епизод 8:

Прогрес: 10%

Синхронизация и Превод: Eagle951

Свали: Скоро

EviL09
Някакъв прогрес има ли?? Нещо май спряхте да превеждате
Hoobastank
Няма ли да продължите ???
TarantinoQ
Някой да продължи с превода?
Geronimo88
Сезон първи е преведен - bgsubs.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.