Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Dragons - Riders of Berk [Season 1]
subsunacs.net - Форуми > Анимационни филми и аниме > Субтитри
uporit
Проекта май е за 20 епизода, но ще видим колко ще излезат тази година. Все пак драконите от остров Бърк се превърнаха в любими герои на деца и възрастни
Епизодите, както следват са:
1. Как основахме Драконовата Академия / How to Start a Dragon Academy - 100% - готови
2. Викинг под наем / Viking for Hire - 100 % - готови
3. Зверилник/ Animal House - 100 % - готови
4. The Terrible Twos (11.09.12) - 100 % - готови
5. In Dragons We Trust (18.09.12) - 100 % - готови
6. Alvin and the Outcasts (25.09.12) - 100 % - готови
7. How To Pick Your Dragon (03.10.2012) - 100 %
8. PORTRAIT OF HICCUP AS A BUFF YOUNG MAN - 10.10.2012 - 100 %
9. Dragon Flower (17.10.2012) - 100 %
10. Heather Report. Part 1 (15.11.12) - 100 %
11. Heather Report. Part 2 (22.11.12) - 100 %
12. Thawfest (29.11.12) - 100 %
13. When Lightning Strikes -100%
14. What Flies Beneath (06.02.13) -100%
15. Twinsanity (13.02.13) - 100%
16. Defiant One (20.02.13) - 100%
17. Breakneck Bog (27.02.13) - 100%
18. Gem of a Different Color - 100 %
19. We Are a Family (Part 1) - 100%
20. We Are a Family (Part 2) - 0% 20.03.2013

Втория сезон също ще бъде с 20 епизода/поне такива са предварителните планове/ и ще започне в края на годината/евентуално октомври/
работно заглавие на втория сезон
Defenders of Berk.
thankyou
<#thank#>
uporit
Молба към всички:
Ако имате приятели, които могат да качат торента с епизодите на замундата или арената, моля Ви помолете ги, защото се скъсаха
да ме питат от къде да си свалят епизодите, а знам, че в момента само в аватар-бг ги има.

Виках неволята, ама като видях, че никой няма да помогне си свърших работата сам. Качих торентите.
Darth Sauron
Аз мога, но май вече е качен. Впрочем бях направил епизоди 1 до 3, но видях сега, че си го почнал сериалчето и няма да ги качвам. Очаквам с нетърпение следващите преводи и успех в начинанието. smile.gif
uporit
Цитат(Darth Sauron @ 16 Sep 2012, 03:59 PM) *
Аз мога, но май вече е качен. Впрочем бях направил епизоди 1 до 3, но видях сега, че си го почнал сериалчето и няма да ги качвам. Очаквам с нетърпение следващите преводи и успех в начинанието. smile.gif

Няма проблеми, качвай ги. Не може да си се трудил толкова и да не го направиш. Ще видиш, че ще има хора , които ще гледат сериала и с твоите субтитри. Уважавай малко труда си. Четвъртия епизод ще го пусна или утре вечерта или в четвъртък сутринта, така че ще съвпадне с излизането на петия епизод.
pvdenkova
Моля ви, нали не сте прекратили превода на това филмче?
exodus
Наистина какво става с превода...имам всички епизоди свалени а няма от къде да намеря субтитри за 11-12-13 епизод.
Дайте поне някакъв отговор дали е спрян превода, за да не чакаме повече от месец за превод на епизод.
uporit
Цитат(exodus @ 23 Dec 2012, 05:04 AM) *
Наистина какво става с превода...имам всички епизоди свалени а няма от къде да намеря субтитри за 11-12-13 епизод.
Дайте поне някакъв отговор дали е спрян превода, за да не чакаме повече от месец за превод на епизод.

11-ти епизод го свършвам до два дни. После по 4 дни за 12-ти и 13-ти и приключвам с преводите.
pvdenkova
Това значи ли, че вече няма да се качват и превеждат следващите серии?
naruto
Това са всички епизоди та няма какво друго да се превежда. wink.gif

пс. uporit 11 еп. не е синхронизиран за Уеб рипа от Маймунда въпреки инфото че стават.
uporit
Цитат(naruto @ 6 Jan 2013, 06:36 AM) *
Това са всички епизоди та няма какво друго да се превежда. wink.gif

пс. uporit 11 еп. не е синхронизиран за Уеб рипа от Маймунда въпреки инфото че стават.

Втория сезон също ще бъде с 20 епизода/поне такива са предварителните планове/ и ще започне в края на годината/евентуално октомври/
работно заглавие на втория сезон Defenders of Berk.
beljata

Хайде със здраве до новият сезон smile.gif
Gloripeace
Благодаря за преводите!

Сезон 2 тръгва от 19-ти Септември.
DreamWorks Dragons: Defenders of Berk - Trailer --- http://youtu.be/KZdyn2ofCXA

:Р. S.: само една препоръка - за имена на героите, драконите или места, може да се ползват официално превежданите от българските озвучители. Както са преведени в първия филм и излъчените досега.. 16 епизода по CN - BG:

Хълцук — драконът му е Беззъб (Нощен бяс).
Астрид — драконът й е Буреноска (Смъртоносен змей).
Сополак — драконът му е Криворог (Чудовищен кошмар).
Рибоног — драконът му е Мотка (Гронкъл).
Вироглава и Въртоглав — драконът им е двуглавият Бой и Бяс (Страховита двуглавка).
. . .
Стоик Грамадански, Храчко, Кофа, Торф, Готи, Плесен... Алвин Вероломния, Дивак... Дагър Подивелия... Йохан, Хедър...

:Р. :Р. S.: 2-рият Сезон започна smile.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.