Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Power Rangers - Всички сезони
subsunacs.net - Форуми > Анимационни филми и аниме > Субтитри
Никола Станчев
1 сезон - Mighty Morphin Power Rangers

Сигурно на всички ви се е искало, да можете да гледате всички сезони на Power Rangers, на нашият език. Досега от доста време бяха преведени само 1ви и 2ри епизод на първите Звездни Рейнджъри, но от днес започвам да превеждам всички останали епизоди. Вече качих 3ти епизод.

1ви и 2ри епизод може да намерите в търсачката, не съм ги правил аз и не отговарям за грешките в тях.

3ти епизод (Отборна Работа) *Забележки: Субтитрите в последните 5 минути се разминават леко / няколко правописни грешки*
4ти епизод (Щанга Ангажимент) *Няма забележки*
5ти епизод (Различен ритъм) - очаквайте на 22 юни

Сезони, които няма да превеждам:
Power Rangers Dino Thunder (вече има субтитри)
Power Rangers Mistic Force (има бг аудио)
Power Rangers Operation Overdrive (има бг аудио)
Power Rangers SPD (има бг аудио)
Power Rangers Samurai (има бг аудио)

Във всички качени субтитри има файл, на който пише кога ще пусна следващия превод.
Ако имате допълнителни въпроси пишете.
goji7
15 юни мина, да очакваме ли 5 епизод?
Никола Станчев
Цитат(goji7 @ 18 Jun 2013, 12:12 AM) *
15 юни мина, да очакваме ли 5 епизод?

Да, ще излезе с една седмица закъснение, поради причината, че компютърът ми се развали и сега очаквам нов. rolleyes.gif
goji7
Мина цялата седмица smile.gif
Satanas
Цитат(goji7 @ 23 Jun 2013, 01:06 PM) *
Мина цялата седмица smile.gif

Абе не очаквай много от деца, тръгнали да учат английски и се правят на преводачи.. laugh1.gif В момента се занимавам с други проекти иначе щях да го почна. По-натам ще видим може сериозно да почна да ги превеждам, но ще ги пусна в един пакет не лапешката по 1 толкова много серий. blink.gif
goji7
Ее, ти от къде знаеш дали е дете, или голям.... biggrin.gif
goji7
Ккакто виждам, няма да превеждаш повече. Поне да беше написал, че спираш да премеждаш вече...
Yu-Gi-Oh!
превеждам всички субки на рейнджърите но им е нужна редакция да ли би могъл да помогне за редактирането
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.