Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Jeeves And Wooster - Tv Serie
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
rovado
От доста време се мъча да намеря субове за този сериал. След като не успях да намеря дори англииски, реших да си ги напиша сам. Само дето се оказа MI. Тоя бритиш ме скъса. В последствие намерих някакви руски, които бяха доста приблизително преведени, но ми помогнаха доста
Все пак ето и субтитри за първата серия от първи сезон
Jeeves And Wooster - 1x01 - In Court After The Boat Race

инфо
rovado
Субтитри и за вторат серия на първи сезон Jeeves And Wooster - 1x02 - Bertie Is In Love
rovado
Намерих субтитри на руски за целия 4-ти сезон.
Ето ги. Който иска да може да се пробва.
milkoni
clapping.gif
благодаря!
nikiiv
Супер, ама от къде да го свали човек
ludoto_mimi
Цитат(nikiiv @ 20 Nov 2006, 11:07 PM)
Супер, ама от къде да го свали човек
*

1 2 3 4 сезони, но липсват серии на някои.
goshko
wizte tuk, ima link kum wsichki serii wink.gif - http://subsunacs.net/ib/index.php?showtopic=22772
vrabec
и аз търсих субтитри за този сериал, ама намерих само руски. но затова пък - за цели четири сезона : )
закачам ги тук, може пък на някого да му свършат някаква работа.
Вижте прикачените файлове
vrabec
хоп още един архив, за трети сезон:
а за четвъртия сезон, гледам, някой ги е дал преди мене : )
kiki_the_witch
Хора, а някой дали ще превежда субтитрите за другите епизоди??? huh.gif huh.gif huh.gif Защото аз видях, че има само за 1-ви и 2-ри епизод dry.gif dry.gif dry.gif
Те го дават сериалчето по ВТК, ама 1-во: Преводът е shit mad.gif mad.gif mad.gif и нещо хич не мога да му хвана точния час на излъчване! sad.gif sad.gif sad.gif Така че, ако някой може please! Ще направи голяма услуга и, сигурна съм, не само на мен wink.gif wink.gif wink.gif
TZANKOSSS
rovado, оправи си първия пост на темата. Провери в "Правилата" и от други теми как са създадени в "Сериали" и си я оправи. Когато решиш да действаш ми пиши да ти отключа темата. Сега ключ.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.