Има ги всеки епизод в отделен архив както и по един архив с всички епизоди от сезона.
Малко по малко ще продължа със втори, трети и после пети сезон, като последния в момента е в процес на излъчване на премиерите. До момента на създаване на топика са излезли 7 епизода.
Колкото до преведените, ами бяха подложени на постоянни прегледи. Желанието ми да са перфектни беше голямо (не беше смяна на думи и изрази, настройване на кадър по кадър и т.н.) докато в един момент не загрях, че ако карам така скоро няма да ги кача и... ги качих. Дано са добри.
Дано се намерят хора, които да чакат тези субтитри, че да има за кого да съм превеждал. И съжалявам, че се забавиха толкова.
Поради липсата на каквито и да било готови субтитри, настоящите трябваше да се правят предимно по слух (е имаше някои помощни средства), но тайминга си беше изцяло от нулата.
Бих се радвал на коментари и препоръки. Все пак има още 2 сезона (ако не броим петия).
Отсега-нататък мисля да качвам субтитри за даден епизод веднага щом ги направя, а не да чакам да стане готов целия сезон. Имам и намерение да ъпдейтвам този топик на всеки излязъл епизод (освен ако не е проблем да се възражда остаряла тема през определени интервали)

Дано докато гледате се забавлявате толкова колкото аз докато ги правих субтитрите.
EDIT:Пропуснах да добавя, че субтитрите са качени с ник Night_Raven.

ОБНОВЛЕНИЯ:
- 26.11.2005: скоро след качването не първи и четвърти сезон качих и субтитри за първи епизод от втори сезон (02х01 - How Long Is Forever). Не издържах да не се хвана да направя титри за най-покъртителния епизод на този сериал. Лично мнение, де.