Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Friends (Приятели)
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
elisiaelf
Dark Angel страхотна продуктивност !
Браво :clap: !
Превеждай си спокойно , не се преуморявай !
Чак ми стана жал за безсънните нощи , които си изкарал !
Сигурна съм , че ще имаш помощ и други ще се включат !
Приятели е култов сериал - ще го гледат и децата на нашите деца!!

:clap: Обичам го този сайт - обичам хората , които се трудят за него, ЗА НАС -БЛАГОДАРЯ ВИ ПРИЯТЕЛИ !! smile.gif
Dark Angel
Епизод 12 готов на 100%, чака одобрение за качване. :59:
Качвам го тук за по-нетърпеливите.
Половината на 5 сезон вече е готов, утре продължавам с останалите епизоди.
Ако нямам много задачки закачки в работата предполагам, че вторник, сряда ще е напълно готов и ще почна някой от другите сезони.
Бтв добре ще е да се знае, дали някой работи и ако да, по кои сезони за да няма дублиране.

Епизод 13 от 5 сезон готов на 100%. rock.gif
Започвам следващия епизод и смятам да го пусна до час два. wink.gif
Muny
Ето 5-ти епизод от 2-ри сезон.
P.S. Извинявам се че се бавя с епизодите, но загледах One Tree Hill и не мога да отделя поглед от него. Но работата продължава.

Dark Angel=Президент!
Nickey
Dark Angel, clapping.gif clapping.gif clapping.gif
Направо ми стана неудобно! sad.gif

Аз съм почти готова с еп.2 на Сезон 3, но имам наистина мн малко време sad.gif

Не съм се отказала!!! cool.gif
Dark Angel
Епизод 14 готов на 100% и качен за одобрение. smile.gif
Радавам се, че и вие продължавате с работата по другите сезони.
Важното е да не сте се отказали, че става по-бавно няма значение.
Както вече казах важна е идеята и Приятели. :clap:
Епизод 15 е на 20% и смятам да го пусна и него още днес.
Enjoy. wink.gif

P.S Субтитрите за 14 епизод на някой моменти плеърите може да правят три реда. Спазвам в общи линии ограничение до 33 - 35 символа на ред, но на някой места се наложи да са около 38 - 39 символа. Ако има някакви забележки казвайте да ги коригирам навреме.

Епизод 15 готов на 100%, качен за одобрение.
Утре продължавам с работата, смятам да изгледам някое филмче за отмора. wink.gif
Muny
6-ти епизод от 2-ри сезон.

! EnJoY !
Nickey
Качих за одобрение 03х02! rolleyes.gif

Dark Angel,
мисля че са ОК така.
Зависи кой на какъв размер си пуска титрите...

Muny,
clapping.gif
elisiaelf
Muny, Dark Angel, Nickey :clap: :clap: благодаря на ЕКИПА преводачи !!
Рзавихрихте се с Приятели, ПРИЯТЕЛИ biggrin.gif ! Страхотно !! :clap: :clap:
Muny
:clap: :clap: Dark Angel, Nickey :clap:  :clap:

We are the Friends crew!
Nickey
Цитат(Muny @ 4 Dec 2006, 12:47 AM)
:clap: :clap: Dark Angel, Nickey :clap:  :clap:

We are the Friends crew!

*

без да пренебрегвам и останалите преводачи,
We are the *F*R*I*E*N*D*S* Triple Entente!
(бел.ред. Ние сме Тройната Антанта на *П*Р*И*Я*Т*Е*Л*И*!)
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Nickey
Готова съм и с 03х03, но искам да го прегледам вкъщи довечера, гледайки го, че... днес го писах в офиса и беше много забавно biggrin.gif Добре, че никой не ми обръщаше внимание :ph34r: tongue.gif
Dark Angel
Цитат(Nickey @ 4 Dec 2006, 10:43 AM)
We are the *F*R*I*E*N*D*S* Triple Entente!
(бел.ред. Ние сме Тройната Антанта на *П*Р*И*Я*Т*Е*Л*И*!)
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif [/b][/i][/color]
*

Антанта ... това беше добро. smile.gif
В офиса се работи малко по-кофти, а и май малко се олях със смеха днес. Предполагам, че просто попаднах на доста смешни епизоди ...
Та както и да е и от мен има нещичко днес. wink.gif
Епизоди 16 и 17 готови и чакащи одобрение.
Епизоди 18 и 19 са готови на около 15%.
Enjoy.
Nickey
Цитат(Dark Angel @ 4 Dec 2006, 06:23 PM)
Антанта ... това беше добро. smile.gif
В офиса се работи малко по-кофти, а и май малко се олях със смеха днес. Предполагам, че просто попаднах на доста смешни епизоди ...
Та както и да е и от мен има нещичко днес. wink.gif
Епизоди 16 и 17 готови и чакащи одобрение.
Епизоди 18 и 19 са готови на около 15%.
Enjoy.
*

Абе, как успяваш толкова бързо?! Ползваш ли старите БГ преводи?

В офиса си е доста кофти! Пък и мястото ми е такова, че просто ще бъде адски очебийно, ако си пусна и филма. Затова отварям само титрите (полските за тайминг и англ. за текста) и после трябва да ги проверя задължително.
Muny
Цитат(Nickey @ 4 Dec 2006, 05:46 PM)
Абе, как успяваш толкова бързо?! Ползваш ли старите БГ преводи?

Аз лично, отварям SW и го правя на половин екран, а в долната половина оставам за Notepad и от там копирам педовете към SW и става доста бързо.

Ето:

P.S. Мисля да почна 7-ма серия. Дано да остане време днес.
Nickey
какво толкова попитах???

В началото малко си помагах със субтитрите за предишните версии, но тъй като на много места не съм доволна от превода, се отказах и всичко си пиша наново.

Просто исках да знам дали вие ги използвате!?
Muny
Nickey сори за поста преди малко просто го редактирах когато си го видяла.
Dark Angel
Цитат(Nickey @ 4 Dec 2006, 05:46 PM)
[color=blue][i][b]Абе, как успяваш толкова бързо?! Ползваш ли старите БГ преводи?

В един от предните си постове споменах, че старите субтитри на Spark стават за основа или поне за 5 сезон е така. Изхождайки от това, че са за ДВД риповете сметнах, че превода им е доста добър. Наистина налага се да се пооправят, но пак е по-добре и става по-бързо. Също така ползвам и едни оригинални английски субтитри от Mosito // http://subsunacs.net/ib/index.php?showtopic=16208&st=90 //, като тайминг са аут обаче иначе са супер, за съжаление са само до 5 сезон. sad.gif
Nickey
Muny,
да, така е сравнително удобно... Не знам, може и да опитам.
Само дето ще трябва старите БГ да си ги отварям с екслпоръра или в Уърд, понеже каквото и да правя енкодинга, при копи&пейст ми излизат въпросителни :evil2:

Утре ще пусна 03х03, защото с вродената ми гениалност не си взех преведения файл вкъщи и няма как да го гледам и сравнявам. Ако нямам работа може все пак да си го пусна в мн умален вид и да го прослушам през деня wink.gif

Dark Angel,
Да, има го до 5ти + 9ти сезон, но трябва да потърсим тук-там дали вече не са ги пуснали и за другите.

Вируса рипваше титри?!?!
Dark Angel
Цитат(Nickey @ 4 Dec 2006, 08:54 PM)
Muny,
да, така е сравнително удобно... Не знам, може и да опитам.
Само дето ще трябва старите БГ да си ги отварям с екслпоръра или в Уърд, понеже каквото и да правя енкодинга, при копи&пейст ми излизат въпросителни  :evil2:

Dark Angel,
Да, има го до 5ти + 9ти сезон, но трябва да потърсим тук-там дали вече не са ги пуснали и за другите.
Вируса рипваше титри?!?!

*

@Nickey с ???? и аз имах проблем. Идеята е и на WS и на Notepad да ти е включена кирилицата, това докато го схвана направо ми се скъсаха нервите. :lol_2:
Наистина Вируса рипваше титри ама нещо изчезна от хоризонта и май ще го закъсаме с останалите сезони. В момента се ровя из магарето да открия нещо, но все удрям на камък. Ако някой открие английски суб за UNCUT версията за останалите сезони ще бъде супер, ако не ще ги караме по слух и по суб за ДВД риповете. wink.gif
Dark Angel
Един Friend smile.gif който е по-късметля с магарето откри тези английски титри за UNCUT версията.
За 7 и 8 сезон са и ще са ни доста от полза като стигнем до тях. :clap:
Сега ни остава да намерим само на 6 и 10 сезон UNCUT титрите на английски и ще бъде супер.
Намери се и 10 сезон, остава само за 6 нещо да измислим. :clap: :clap:
Nickеy добра идея за Вируса ... ако може да рипне само 6 сезон ще е добре.
Nickey
Аз писах на Вируса лично съобщение да рипне още някой сезон wink.gif
Muny
Hi, за проблема с енкодинга(???????), просто преди да копирате реда от Notepad включете FlexType на Кирилица. И всичко се оправя и става доста удобно.
А, да попитам има ли Англииски титри за 4-ти сезон?
Dark Angel
Цитат(Muny @ 5 Dec 2006, 12:45 AM)
А, да попитам има ли Англииски титри за 4-ти сезон?
*

Добавих ги в горния ми пост, заедно с титрите за 7, 8, 9 и 10 сезон.
Губят ни се само буквичките за 6 сезон и много се надявам да изкочат отнякъде, че ми се иска като привърша 5 да започна 6 сезон.
Nickey
Dark Angel,
А всъщност bzkbee напредва ли с 4ти сезон? Дали да не му помогнеш???

Muny,
нямам FlexType, но така или иначе пускам на Кирилица и в NotePad- не става!

PS Прегледах и добавих 03х03 за одобрение. wink.gif
Muny
Цитат(Nickey @ 5 Dec 2006, 10:04 AM)

Muny,
нямам FlexType, но така или иначе пускам на Кирилица и в NotePad- не става!

*

Тогава пробвай, в меню 'Настройки' в SW, в поле 'Знакова таблица' да направиш двете полета на Cyrilic. И ако с това не стане като инсталираш FlexType и рестартираш компа, със сигурност ще стане.
Nickey
Muny,
И в двете полета ми е избрана Кирилица. Нямам желание да си слагам Флексове и Триони biggrin.gif tongue.gif

Така или иначе, днес стигнах до към 30% на 03х04- гледах от стария превод, но честно казано е адски неточен и наистина няма да го използвам. Може да стане малко по-бавно, но поне ще стане както трябва. smile.gif
Muny
ok smile.gif
Nickey
03х04 е готов, само подлежи на преглед довечера вкъщи wink.gif
Muny
Офф, дойдоха ми гости и пак нищо няма да мога да направя sad.gif
Dark Angel
Цитат(Nickey @ 5 Dec 2006, 10:04 AM)
[i][b]Dark Angel,
А всъщност bzkbee напредва ли с 4ти сезон? Дали да не му помогнеш???
*

Нямам никаква идея дали напредва, а и дали изобщо продължава с работата по титрите. hmm.gif
Та сега тези дни като приключа с 5 сезон значи ще започна да работя по 4.
Единствено по 8 декември не ме търсете, че се заформя голямо празнуване нещо ... отдавна минаха студентските години, но празника си е празник. rock.gif
Днес нямах никакво време да работя, а и бях в един от офисите ни където нета е по-ценен от златото и нямаше никакъв начин да свърша нищо. Надявам се обаче въпреки всичко да пусна един епизод до след малко. wink.gif
Nickey
Dark Angel,
мисля че няма да има кой да те брои около 8ми! :lol2:
Иначе, ако искаш после започни 4ти сезон примерно от 5ти епизод, да не ми междувременно bzkbee да се е хванал да твори?!

Muny,
спокойно! Мисля, че все пак сме на принципа "кой когато може"- нали все пак го правим за удоволствие!!! clapping.gif

Качих 03х04 за одобрение, надявам се хората да са доволни от преводите ми, старая се! blush.gif
Muny
Супер сте хораааааа biggrin.gif
Muny
Еееее, успях. Ето 7-ми епизод от 2-ри сезон.
! EnjoY !
Dark Angel
И от мен има нещичко днес. :innocent:
Както се казва ... малко но от сърце.
Нямам идея защо, обаче този епизод ме затрудни страхотно много. Тайминг, превод и като цяло нещо работата не спореше, но вече е готов така че rock.gif
Enjoy.

Бтв @Nickey най-вероятно така и ще направя. Ако случайно работи по 4 сезон, няма да се застъпим с него. Браво @Muny въпреки гостите успя. :clap:
elisiaelf
Eee страхотни сте !!
Нямам думи направо ! :clap: :clap:
Силен екип се заформи , спор няма !!
Този уикенд ще се размазвам с Приятели ! Кеф Кеф :clap:

Благодаря , благодаря , благодаря !!!
Nickey
Водим се от принципа "Има ли желание, има и начин" wink.gif

Много се накефих как Dark Angel е подписал посл. си епизод:

2006
http://subsunacs.net
Friends Team ®

:clap: clapping.gif :lol2: clapping.gif :clap:

предлагам да ги правим така, като всеки си слага ника
прим.:

2006
Dark Angel / Friends Team ®
Muny
Цитат(Nickey @ 6 Dec 2006, 10:23 AM)
Водим се от принципа "Има ли желание, има и начин"  wink.gif

Много се накефих как Dark Angel е подписал посл. си епизод:

2006
Friends Team ®

:clap:  clapping.gif  :lol2:  clapping.gif  :clap:

предлагам да ги правим така, като всеки си слага ника
прим.:

2006
Dark Angel / Friends Team ®

*

Имате моето съгласие biggrin.gif
Dark Angel
@Nickey Съгласен ... то си и личи от подписа ми. wink.gif
Епизод 19 е готов на 100% смятам след малко да го метна на сайта и във форума.
Ако съумея да се справя с кривото си настроение ще спретна и 20 епизод днес. hmm.gif

Така ... ето нещичко от мен за днес.
Понеже утре няма да ходя на работа, се надявам да успея да направя останалите 3 епизода и да приключа с 5 сезон. :59:
Enjoy.
Nickey
хихи
аз имах предвид да го слагаме това накрая на субтитрите, със съответния прякор на тийм-члена, ама като за начало в подписите ни във форума е добре wink.gif
Вчера имах страшно много работа и може би и днес ще бъде така, но ще се опитам поне да започна сл. езпизодче.

Иначе,

момчета, супер сте!!!

w00t.gif
Nickey
03х05 е готов на 50%, но не дори и да успея го завърша днес, ще мога да го проверя чак в понеделник най-рано. huh.gif

Приятен уикенд на всички wink.gif
Muny
:clap: ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ :clap:
elisiaelf
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ СТУДЕНТИ - НАСТОЯЩИ И БЪДЕЩИ !!!
ПОЖЕЛАВАМ ВИ ДА СТЕ ЗДРАВИ ЗА ДА СБЪДНЕТЕ МЕЧТИТЕ СИ !!
НАЗДРАВЕ !!!
Dark Angel
Наздраве и от мен ..... от това наздраве, без здраве останахме накрая. clapping.gif
Бяхме принудени да слушаме Тони Стораро, поне не беше на плейбек ..... прогрес, за сметка на останалите чалгари този не беше на плейбек. Ако не друго човека и шоу направи.
Останалите епизоди очаквайте в понеделник, след отмората и почивката от 08.12 wink.gif
Muny
Оооо, тежка ве4ер беше biggrin.gif
Nickey
:rotflmao: бълбук-бълбук!

Честито again на всички!
На гадния Пампоровец си изкарах интересно, но не толкова яко... уотевър blink.gif

03х05 още не е готов, но ще се постарая за понеделник вечерта!

blush.gif
Muny
Цитат(Nickey @ 10 Dec 2006, 09:10 PM)
:rotflmao: бълбук-бълбук!

Честито again на всички!
На гадния Пампоровец си изкарах интересно, но не толкова яко... уотевър  blink.gif

03х05 още не е готов, но ще се постарая за понеделник вечерта!

blush.gif

*

Хмм, и аз бях на Пампоровеца!?
Nickey
ми да се бяхме разбрали да превеждаме и гледаме *F*R*I*E*N*D*S* в нечия стая?! :lol2:
Muny
Цитат(Nickey @ 11 Dec 2006, 10:14 AM)
ми да се бяхме разбрали да превеждаме и гледаме *F*R*I*E*N*D*S* в нечия стая?!  :lol2:
*

:59: biggrin.gif tongue.gif Не бях в състояние да превеждам на никакъв друг език освен пиянския smile.gif
И по скоро 'Ти менеее уважавашшшлимммааа' biggrin.gif
`max
Ето и една серийка от мен. Дано ви хареше smile.gif
Nickey
Muny,
то това е ясно, ама представяш ли си какви цветущи субтитри щяхме да сътворим?! biggrin.gif :lol2:

'max,
Как така по средата на нищото реши да св включиш? smile.gif В смисъл, с някакъв среден епизод? Дай малко по-наред wink.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.