Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Everybody Hate's Chris
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4
Dra1man
No Problem smile.gif
айде ако някой има желание да поеме 15,че съм до под крушата и много ще трябва да ги бава,а не искам да чакат феновете.мерси предварително

П.С.:чух,че има вероятност след като излязат всичките 24 ако не се лъжа епизода може да врътнат сериалчето по нова телевизия ама това са просто слухове още smile.gif

rock.gif rock.gif rock.gif
thegrebetsa
Какво става с превода на 15 , преди няколко дена излезе и 16 . Някои наел л исе е или да казвам на авер4етата да го мятат smile.gif
Dra1man
ми аз нямам достатъчно време напоследък и за неопределен период от време ще се поотегля от "работата" smile.gif наистина се радвам обаче,че има още няколко души,които работят по преводите на сериалчето и наистина ги признавам и им казвам едно голямо браво и мерси.в началото бях сам и единствено аз превеждах,но наистина понякога е трудно да се занимаваш с това,когато мисли за кандидатстване и какво ли още не препускат из главата ти.радвам се все пак,че имаме нещо като екипче и дано се намери някой за превод на 15 тъй като за 16 английските титри май няма да излязат тия дни.

:clap: :clap: :clap: clapping.gif clapping.gif clapping.gif за преводачите

rock.gif rock.gif rock.gif за феновете rock.gif rock.gif rock.gif
MaHuakaa
някои знае ли кога скоро ще излезнат титри на 16 еп ?
ако може и на енг. няма да е проблем да се заема
butamuh
Забавно е епизодчето, успех
Edmond
Излезе новия епизод 17 [url=http://www.arenabg.com/details.php?id=39497]
MaHuakaa
nqkoi ne6tu ?
ako mojete na eng da preka4ite sub 6te se opitam tiq dni da napraq ne6tu po vyprosa
10x
Dra1man
16 ep. (english):
http://www.budneybrimers.net/documents/red...1&sst=Everybody Hates Chris 116 - Everybody Hates The Gout.VO.srt&pnb=659&c=v68t114h97g49v109w97o110z109l111v110k105d107u97z42312x

rock.gif rock.gif
thegrebetsa
Аре ве хора , няма ли ве4е интерес към сериала , преди като излезе6 излизага веднага и суб , а сега никакво желание ,Whats up people's
dragon x
Я дайте линк за английски субс за 17ти епизод, за да го преведа smile.gif
Dra1man
17 (english):
http://www.budneybrimers.net/documents/red...1&sst=Everybody Hates Chris 117 - Everybody Hates Funerals.VO.srt&pnb=129&c=q68n114l97j49n109o97q110z109k111s110s105v107k97z42312a
dragon x
За съжаление ми се налага да замина в чужбина по-рано отколкото си мислех и няма да мога да направя превода. След 1ви юли ще свърша каквото мога.
Поздрави на всички.
thegrebetsa
Преди 2 дена излезе и 19-та 4аст.. аре ве хора за6то се отказахте да правите суб за сериал4ето ..има голям интерес като гледам.
butamuh
Аз примерно, няма да мога да се захвана скоро. Доста хора обаче са се включвали, и дано все на някой още да му е останал мерак.
ShadowOne
Надявам се някой да се захване скоро. Серялчето е супер здраво.
10х предварително.
Dra1man
май ще се налага пак да се намесвам.все пак аз започнах работата...поне да я продължа ако не и завърша.ако има някой,който е започнал да превежда някой епизод да пише та да знам да не почна и аз него да превеждам.ако не се лъжа последните титри са за 15 епизод така,че сега тряя се работи върху 16.ако никой не ги е почнал тия дни след като ми мине изпита с софийския университет в неделя ще го почна.пишете та да не стане някое неразбирателство rock.gif
thegrebetsa
Dra1man братле евалата , наистина само в теб ми остана надеждата
Sisq0
Надеждата, за жалост, умира с всеки изминал ден. Много епизоди се събраха непреведени а светлината в тунела нийде я нема.
Dra1man
и теб да те чакаше бал и кандидат-студентски изпити и на теб "светлината" щеше да ти е слаба.мисля,че няма съмнение,че желание имам,но както виждаш не успявам да догоня изискванията на някои.кофти...скоро все пак чакайте титрите за 16 епизод.живи и здрави rock.gif
genchev
И аз съм така ... Сега добре, че поне този в СУ мина, та другите са чак юли. Та иначе аз мисля утре да започна 20 серия, до 2 дни ще е готова.
Sisq0
Минал съм и през абитуренски балове, и през кандидат-студентски кампании, че даже и през абсолвенска - все хубави моменти от живота на един млад човек. Съжалявам, че си приел констатацията ми като критика към теб или нещо от сорта - не е целяла това. А липсата на време я рабирам идеално, и аз страдам от това "заболяване" wink.gif
genchev
Прикачвам субтитрите за 20 епизод.
nJoy wink.gif
albi_
Danke smile.gif
thegrebetsa
Добре , и аз благодаря за субтитрите за епизод 20 , но слу4аино да ти се намират за 16,17,18,29 и 20,21 smile.gif
opa
СЛУЧАЙНО не му се намират tongue.gif
genchev
Почвам 22, че не намирам на 21 английските.
По-късно може да се върна на предишните, ако не са преведени.
Не гарантирам, че превода ще е бърз. Имам малко задължения, които трябва да свърша тази седмица.
Dra1man
титрите за 16 еп са почти готови.мисля до утре най-късно да са качени,че другиден ми е бала и после няма да има за кога.само да си довърша последните реплики и да видя за грешки smile.gif

rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif
Sisq0
Приятно изкарване на бала, и умната! wink.gif
Dra1man
вече ги качих.до час-два да се надяваме да са на сайта smile.gif има ли желаещи да поемат 17 епизод или аз да го почна след бала?

rock.gif rock.gif rock.gif rock.gif
Dra1man
here you go:
http://subsunacs.net/get.php?id=20067

thegrebetsa
някои има ли желание да прави субтитри за останалите епизоди или пак се отказаха вси4ки
Dra1man
аз мога да взема 17 еп. ама без да правя обещания за бърз превод.на ден по 20-30 реплики мисля да правя и бавно,но сигурно да осигуря поредния превод.ако има възражения или някой желаещ да ги направи по бързо нека пише.в противен случай от утре ще ги почна. smile.gif

kran
Dra1man имаш ли sub за 17-ти
а епизодите до 22 ще има ли надежда да се преведът някога?
butamuh
Има, има. На мен ми се случва на 4-5 дена да имам свободно време, но нямам епизодите. Другата седмица обаче, сигурно ще мога да преведа нещо.
kran
az gi imam samo kazvash vlizame v dc-to darpash i gotovo
butamuh
Да бе, дърпането лесно, само интернет да пусна и ще гледам да се вместя ако сте ми сотавили нещо.
Dra1man
всичките титри за сериала са на адрес http://www.forom.com но трябва регистрация.както и да е...аз съм започнал титрите за 17 епизод така че ако ви се занимава свалете английските за 18 и 19 и почвайте.ако не ви се занимава с регистрации драснете лично съобщение да кажете мейлче да ви ги пратя smile.gif

cvetelin
kran
10x!!
Dra1man
пичове тия дни не си бях в нас и титрите(за 17 еп) още не са готови,ама сега да ми минат курсовете утре и другиден и ще ги продължа smile.gif

rock.gif rock.gif
kran
ok chakame! w00t.gif
kran
mai neshto pak se razvali rabotata:(
Monster98
А от каде да сваля самия филм?Писах ф арена Everybody Hates Chris i Everybody hate i etc i kfi li ne prostotii ma ne4e
dragon x
Пресни субтитри за 17ти епизод:
thegrebetsa
благодаря много dragon x
telmi
Останаха 18, 19 и последния - 21, нали така? :59:
thegrebetsa
А някой има ли йелание да ги направи smile.gif?!
dragon x
Аз, но ми трябват английски, които да преведа.
Sisq0
Айде, почвай ги smile.gif

п.п.
telmi, 22 епизод е последен за сезона, не 21.
Dra1man
ей хора ще ме извинявате за това,че от мнгоо време не съм писал,но рядко съм прекарвал ноща вкъщи или дори в родния ми град,че имах изпити.ще се наложи да напусна за сега преводаческия екип,защото заминавам за Барселона и най-вероятно там ще и остана за да уча в един много престижен университет.По-натам ако мога ще драсна някой ред,пък ако може ще помагам наесен с втория сезон.Успех и скоростта на вятъра пожелавам на хората,които ще се заемат с превеждането на сериала.Надявам се,че ще има отговорни хора,които да продължат започнатото от мен....а сериала наистина си заслужава.До скоро от мен хора smile.gif

Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.