Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Shield
subsunacs.net - Форуми > Сериали > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
turezki
Осми епизод е качен за одобрение.
luka brazi
? :clap:
djdobo
Поредно...Благодаря... turezki rock.gif Тоя Кавано май докрай ще е верен на максимата че...''Само лудите се вземат насериозно'' hmm.gif
turezki
Девети епизод е качен за одобрение.
turezki
10-и епизод е качен за одобрение.
DMrazBG
Цитат(turezki @ 20 Nov 2006, 01:24 PM)
10-и епизод е качен за одобрение.
*

Благодаря на неуморимият turezki!
:clap: :clap: :clap:
lacho_
някой да знае дали ще има 6 сезон?
kicho
http://www.tv.com/the-shield/show/8261/sto...clk=headlinessh

The sixth season of The Shield returns to FX in January 2007. FX has already green-lit the seventh and final season of the acclaimed cop show, to premiere sometime in late 2007 or early 2008
turezki
Ето и последния епизод от 5-и сезон.

Следващата среща с новия сезон на The Shield ще бъде на 9/1/2007
sOflY
Огромни благодарности за всяка серия до момента clapping.gif
С нетърпение чакаме и новия сезон. Поне тази серийка ще е п- продължителна :clap:
DMrazBG
Един завладяващ сериал! Един великолепен превод! Един неуморим turezki!!!
Благодарности!

П.С. sad.gif Тъжен край...
luka brazi
Някой да е срещнал нещо за сериала?
the_creator_pz
Май се оказа че чак март или април ще ги дават, така че за съжаление ще трябва да си почакаме sad.gif
sOflY
Относно сериала не съм чувал нищо.
Но днес трябва да излезе играта The Shield, която е направена по сериала. Излиза в 2 версии - за конзоли и PC.
Да се надяваме, че до утре вече ще е достъпна из тракерите :clap:
djdobo
Shield [The] - On the Jones /Season 6 Episode 1 / wink.gif 3 април Почва се.... rock.gif
luka brazii
Най-добрия сред добрите.
sOflY
Преди няколко часа излезе първата серия на шести сезон. Все още не е качен в нито един тракер, но в момента го дърпам от торентлийча. Turezki, ще хващаш ли и този сезон wink.gif
Дано да продължиш да ни радвош с превода на този уникален сериал.
djdobo
The.Shield.S06E01.DSR.XviD-NoTV.avi ето ТУК rock.gif
turezki
Веднага щом излязат английските субтитри,
Kotki
А нали някой ще може да ми даде линк към 1ви и 2ри сезон защото не ги намирам никъде, а където ги намеря в чужди тракери не започват да се
свалят от там.
Линка още в първата страница към фрии.евро.нет не ми се отваря за съжаление, ако съществува още разбира се.
bomba
Цитат(Kotki @ 4 Apr 2007, 03:44 PM) *
А нали някой ще може да ми даде линк към 1ви и 2ри сезон защото не ги намирам никъде, а където ги намеря в чужди тракери не започват да се
свалят от там.
Линка още в първата страница към фрии.евро.нет не ми се отваря за съжаление, ако съществува още разбира се.

torrentspy.com
bomba
Цитат(bomba @ 4 Apr 2007, 05:05 PM) *
Цитат(Kotki @ 4 Apr 2007, 03:44 PM) *
свалят от там.

torrentspy.com

става бавно.имай търпение.
Kotki
Изтеглих си първи сезон от torrentspy, имам разминаване на субтитрите само на 2 серии но ще си ги нагляся
Пак в същия тракер намерих и втори сезон, но има една версия където първата и последната серии са по 700мб и една версия където последната сериа е само 700мб и други две са различни релийзи със субтитрите.
Ще може ли съвет да ми дадете.
И не е ли възможно някой ако може и му се занимава да ги качи в български тракер smile.gif
sOflY
Преди доста време бах качвал всички сезони в XtremeBG, но след събитията тракера се премсести и всичко бе изтрито. Дори и аз съм ги делнал отдавна. Но се сещам, че на един или два сезона последните серии бяха разширени (около 700 мб), понеже самите серии бяха доста дълги.
Ако все пак след като свалиш сезоните в торентспай-а имаш желание да ги мтнеш в бг пространството - пиши ми лс да се разберем
sOflY
Извинявам се за двойния пост, но искам да го отделя от горния.
Ето малко линкове с много сийдъри

Сезон 1 (DVDRip + Extras) - има само 1 сийдър в момента. Субтитрите най- вероятно ще трябва да се нагласят за тях допълнително. Просто го давам за информация smile.gif

Сезон 1

Сезон 2

2x00 - Behind the Scenes DVD Bonus - явно някоя извънреден епизод "ад кулисите". Не съм го срещал преди

Сезон 3

Сезон 4

Сезон 5

Сезон 5 (DVD Rip) - наличните субтитри най- вероятно няма да съвпадат

Нека лийча бъде с вас rock.gif
s00flY
Английски субтитри smile.gif
Заради двата поредни поста, нямах право да пиша нов, та за тва регнах нов ник laugh1.gif
s00flY
Излезе и втория епизод.

The Shield.S06E02.DSR.XviD - NoTV @ Xurkata Torrents
s00flY
Хм, странни неща се случват с тази тема. Само аз си пиша тук, а тя е набутана нейде към дъното на раздела huh.gif

По същество .... Странни неща се случват със сериала. Цитирам ....

Цитат
On French television, "season 6" premiered on Canal + on April 5, 2007, with a release of two episodes a week the next episodes will be released on french TV weeks before their release on FX. The season finale will be released on Canal + on May 10, 2007 instead of June 5, 2007 on FX.

Или на нашо му ... По френската "Канал +" премиерата на шестия сезон е била на 5 Април, като ще се излъчват по 2 епзода на седмица. В момента по тракерите има трети сезон, който е излъчен по "Канал +" с АНГЛИЙСКО аудио. Но по коментарите разбирам, че риповете от там били с гаден звук. Като теглим чертата, по "Канал + " финала на сезона ще е на 10 май 2007, а по FX на 5 Юни 2007. За мен подобно нещо е прецедент ohmy.gif

Та идеята ми е да се разберем с кои релийзи ще се "занимаваме" . Понеже в момента никой бг таркер не качва сериала, ще се захвана да се публикува във тракера от предния линк. Според мен най- добре е да си чакаме епизодите от FX и на тях да се прави превод. Но ако турезки има нещо против, мога да се захвана и с френските версии (пак повтарям с английско аудио, но по коментар - с лош звук).

Тук вече сте вие (стига само аз съм писал в тая тема, че ще ме вземат за спамър biggrin.gif )
loko2
излезе и 3 серия The Shield S06E03 PDTV XviD-JMT http://www.mininova.org/tor/659433
s00flY
Алоооооо, прочети горния пост !!!
luka brazii
Аз си ги тегля само от tvtorrents.com и качеството си е ок, та там го има трети епизод също. cool.gif
turezki
Превеждам втори епизод и ще превеждам само официално излъчените, никакви пре-релизи.
Преводите ще бъдат на сериите в tvtorrents.com.
agril
Цитат(turezki @ 14 Apr 2007, 07:15 PM) *
Превеждам втори епизод и ще превеждам само официално излъчените, никакви пре-релизи.
Преводите ще бъдат на сериите в tvtorrents.com.

Просто уникален! Аз тегля от torrentspy.com - там са релийзи от FX и всички субс до сега са перфектни.
turezki
Преводът на втори епизод е готов. Търсете го в двата сайта.
luka brazii
Вече има и пети smile.gif
djdobo
Англ.за еп.3
Kotki
Някой нали може да ми даде линк от българия че ми е бавна скороста от чужбина
Става въпрос за 4ти сезон
Първите 3и ги изтеглих от файнд.бг но на торента за четвърти сезон няма сийд, а и файловия сървар не работи напоследък
bomba
http://www.zamunda.net/details.php?id=81525
Kotki
Цитат(bomba @ 26 Apr 2007, 07:54 AM) *

Мерси за желанието но 0 сийдъри, 0 лийчъри biggrin.gif
Kotki
Брей какъв е този тракер за първи път го чувам
Мерси много
Kotki
Ами това май не е съвсем български тракер, май лийчърите са си от чужбина, а на мене международния нет ми е много бавен
turezki
Преводът на епизод 3 , сезон 6 са качени в двата сайта.
djdobo
turezki for president rock.gif ....Англ.за еп.4
turezki
Преводът на 4-ти епизод е качен в двата сайта.
opa
Английски:
opa
6:
turezki
Преводът на 6-ти епизод е качен в двата сайта.
Kotki
Страхотен сериал, а аз малко късно го открих.
Но беше стархотно удоволствие да изгледам 5те сезона наведнъж!
Знае ли се нали ще има 7ми сезон?

Благодарности за чудесните преводи!
martvez
10x много за преводите
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.