Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Teenage Mutant Ninja Turtles, Season 5
subsunacs.net - Форуми > Анимационни филми и аниме > Субтитри
Страници: 1, 2
Darth Sauron
Ето ви за новото сериалче на TMNT - http://subsunacs.net/get.php?id=86122
damageplan
Цитат(Darth Sauron @ 3 Oct 2012, 07:34 PM) *
Ето ви за новото сериалче на TMNT - http://subsunacs.net/get.php?id=86122

оостанлите епизоди до края на сезона ще ги превежда ли някой
Darth Sauron
Аз ще ги кача до края на седмица, че нямам време сега да ги кача.
hristo8484
Много хора незнаят, но за 7 сезон има бонус серия, която няма бг аудио нито субс:
Teenage Mutant Ninja Turtles - S07BONUS - Mayhem From Mutant Island
Аз мога да я къча, ако някой желае д анаправи субтитри за нея.

Всичко друго от TMNT (2003-2010) съществува на бг, било то аудио или суб. Разбира се аз съм голям фен и се занимавам доста с международни тракери в който не е така лесно да влезеш и т. н. Та освен този бонус има
и още 20 късометражни филмчета по някъде една минута. Та ако и за тях иска някой суби да направи, ще ги къча и тях и така вече всичко ще е напълно на БГ.
hristo8484
Цитат(damageplan @ 8 Oct 2012, 11:33 AM) *
оостанлите епизоди до края на сезона ще ги превежда ли някой

Има серийте който искаш във vbox7 със субтитри до края на първи сезон - 26 епозод, освен два : 21 и 22. За тях нямя субтитри все още. Обаче трябвя малко да се оправи таймера. Аз си ги свалих от там и ще си оправя таймера.

........................................................................

надявам се някой да се отзове:

Много хора незнаят, но за 7 сезон има бонус серия, която няма бг аудио нито субс:
Teenage Mutant Ninja Turtles - S07BONUS - Mayhem From Mutant Island
Аз мога да я къча, ако някой желае д анаправи субтитри за нея.

Всичко друго от TMNT (2003-2010) съществува на бг, било то аудио или суб. Разбира се аз съм голям фен и се занимавам доста с международни тракери в който не е така лесно да влезеш и т. н. Та освен този бонус има
и още 20 късометражни филмчета по някъде една минута. Та ако и за тях иска някой суби да направи, ще ги къча и тях и така вече всичко ще е напълно на БГ.

ТИМИНГА НЕ Е ПРОБЛЕМ
hristo8484
Малките клипчета се превеждат и са почти готови. Тиминга е направен преди 1 месец от мен rock.gif
foxhole
Здравейте! Бих искал да питам преводача, дали мога да използвам превода за любителски дублаж.
Поздрави!
slim_shady
Цитат(foxhole @ 7 Mar 2024, 07:13 PM) *
Здравейте! Бих искал да питам преводача, дали мога да използвам превода за любителски дублаж.
Поздрави!

Може.
foxhole
Цитат(slim_shady @ 6 Apr 2024, 05:36 PM) *
Може.

Благодаря! Обаче научих случайно, че вече някой друг е направил, clapping.gif така че е излишно да правя и аз. rolleyes.gif
Има го в ютуб в профила на Sm0tanDub.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.