Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Naruto 2
subsunacs.net - Форуми > Анимационни филми и аниме > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
neidji
Цитат(LogicSoul @ 2 Mar 2007, 11:17 PM) *
Елелелелеле, как се нервя като направя подобна глупост, иде ми да си счупя шибаният монитор... Оффф... Дано някой не се е прецакал да го е гледал с онея... Те са направо първата бета...
До един час ще излезе ass*, вграден в mkv*.

Позволих си да кача srt - то ТУК!!!!
LogicSoul ти май искаш да направиш караокето както при "Dattebayo" Доколкото знам да направиш такива субтитри е много, много сложно!
Но си мисля, че има вероятност караокето да стане с някой видео редактор! Проблема е само това, че ако стане, хората ще трябва да си теглят епизодите от някое свободно пространство!

Аз съм работил със Sony Vegas и знам, че не става, ама той нов епизод скоро няма да има, така че може да се поразровя пък ще видим какво ще стане! cool.gif
LogicSoul
Цитат(neidji @ 3 Mar 2007, 10:14 AM) *
Елелелелеле, как се нервя като направя подобна глупост, иде ми да си счупя шибаният монитор... Оффф... Дано някой не се е прецакал да го е гледал с онея... Те са направо първата бета...

LogicSoul ти май искаш да направиш караокето както при "Dattebayo" Доколкото знам да направиш такива субтитри е много, много сложно!
Но си мисля, че има вероятност караокето да стане с някой видео редактор! Проблема е само това, че ако стане, хората ще трябва да си теглят епизодите от някое свободно пространство!

Аз съм работил със Sony Vegas и знам, че не става, ама той нов епизод скоро няма да има, така че може да се поразровя пък ще видим какво ще стане! cool.gif

Нз... какво е трудно или не, но аз вече съм го направил, просто компютърът ми не може да обедини като хората произведените от мен файлове в едно avi*! A
Смис. картината сече... Така че ако някой се навие да ми прави видео "converta" ok!
neidji
Цитат(LogicSoul @ 3 Mar 2007, 12:15 PM) *
Цитат(neidji @ 3 Mar 2007, 10:14 AM) *

Нз... какво е трудно или не, но аз вече съм го направил, просто компютърът ми не може да обедини като хората произведените от мен файлове в едно avi*! A
Смис. картината сече... Така че ако някой се навие да ми прави видео "converta" ok!

Ами качи ги ако искаш някъде тия файлове, да видя какво ще направя дали ще успея да ги обединя в едно avi*!
LogicSoul
[LS-BG] Naruto Shippuuden 04 [x264+AAC]
neidji:
Ако си навит за следващият епизод ще ти ги пратя, тъкмо ще добавя екстрите, които "Dattebayo" не успяха.
neidji
Цитат(LogicSoul @ 3 Mar 2007, 03:22 PM) *
[LS-BG] Naruto Shippuuden 04 [x264+AAC]
neidji:
Ако си навит за следващият епизод ще ти ги пратя, тъкмо ще добавя екстрите, които "Dattebayo" не успяха.

Дадено! И с повече екстри - дано да се получи нещо laugh1.gif !
h0rRibLe
какви са тези екстри на Dattebayo ?
mad_brain
Вярно ли ,че ще илиза Филм за Naruto Shippuuden през Април biggrin.gif biggrin.gif
LogicSoul
Не, ще излезе последният филм по 1-та част на "Наруто". yes.gif
neidji
Прегледах това което си направил на 4 еп. LogicSoul ! Картината беше добре не накъсваше!
А за ефектите ти бях казал, че е сложно защото при Dattebayo буквите изпъкват , разпръскват се, излизат едни субтитри зад тях други и т.нт !
LogicSoul
Аз нищо не съм направил на 4-ти епизод, там си е просто превода... Това, което съм направил е съвсем различно ( karaoke )! Картината няма как да насича, тъй като не са вградени в самата картина... wink.gif
neidji
Най-сетне си дойдохме на думата!
wink.gif Като направиш нещо с караокето се обади да го видя!
И ако имаш проблем също ще се радвам ако мога да помогна!
russsi15
Ако някой може да ми намери песничките от новите епизоди ще съм му много благодарен...
mad_brain
Хора това 5 епизод ли е http://www.mininova.org/tor/612509
naruto
Цитат(mad_brain @ 9 Mar 2007, 02:29 PM) *
Хора това 5 епизод ли е http://www.mininova.org/tor/612509

Ами провери кога излиза и ще разбереш.
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show...me&aid=4880
h0rRibLe
5ти епизод никаде го няма още sad.gif
mad_brain
5 епизод ще излиза на 15 март dry.gif
neidji
Наближава! laugh1.gif След това майче пак ще има една седмица без епизод и последващата епизода ще е двоен!

И след двойния епизод пак ще има една седмица почивка! laugh1.gif dry.gif
mad_brain
еее тия са много тъпи са ще почнат да издават по 1 епизод на 2 седмици.То тогава Наруто ще свърши след 3 или 4 години mad.gifmad.gif
h0rRibLe
Ето тука има 5 епизод на Наруто http://finalx.nl/db/ yahoo.gif
и тука http://db.peck-ed.com/media/%5BDB%5D_Narut...F2B15FB8%5D.avi
neidji
Утре ще излезнат най-вероятно! wink.gif
Иначе, следващата седмица пак няма да има епизод , и последващата епизода ще е двоен!
LogicSoul
Грешка, следващата ще има двоен...
lamerko
без да си направил консултация с главния преводач на naruto, нямаш право да пускаш твой превод, защото веднага тези титри ще бъдат изтрити.

SPOILA е строго забранен.

TZANKOSSS
neidji
Като излезнат вградените ще разбереш за какво става въпрос, ефекти на поразия особинно караокето! biggrin.gif
LogicSoul
RyuKo fansubs presents:
Hardsubb:
Следващият път ще бъдат добавени още 4 екстри и оправено едно нещо... thx на всички от екипа, специално и на Ivailosp за енкодинга.
http://torrents.animes-bg.com/details.php?...4a08b671b9fc4da
mad_brain
LoqicSoul Благодаря много за превода biggrin.gif
lamerko
Цитат
без да си направил консултация с главния преводач на naruto, нямаш право да пускаш твой превод, защото веднага тези титри ще бъдат изтрити.

SPOILA е строго забранен.

TZANKOSSS

Не знам какво е забранено, но пуснах собствени субтитри, т.к. "главния преводач" е писал, че повече субтитри в sub/srt формат няма да пуска (което много ме подразни). Да ме извинявате, но никой не може да ме накара да ходя в точно определен тракер и да точа точно определен релийз, само защото някой се притеснявал че му крадат труда... лапешки истории!

Щом смятате, че съм навредил - повече няма да пускам НИЩО тука!
Danail
Абе пич те ни ти врънкат дето си пуснал субтитри а задето си пуснал без да питаш LogicSoul(главния преводач) нищо лично
TZANKOSSS
Да, но нали трябва да мислим. За кво да мислим, нали има модератори дето да ни търкат спама.
За това нещо заслужаваш бан за известен период от време и не си исли, че ще седна да рева задето няма да пускаш титри. Трябвало е да кажеш на главния преводач, а ти не си. Пуснал беше и малък споил, а той е строго забранен за всичко на всякъде.
Това е от мен. Надявам се повече коментари, като тези да няма, иначе ключ на темата и ще я отключвам само за да качва преводача титрите си.
mad_brain
Не разбрах,кога ще излиза двойния епизод утре или на 29 hmm.gif
LogicSoul
Цитат(mad_brain @ 21 Mar 2007, 02:46 PM) *

Ми днес... smile.gif
naruto
LogicSoul смятате ли да пуснете и първите 4 еп. като avi?
LogicSoul
Аз да, дори смятах от 1-220... + това на новия ще бъде "releasnat" на ново понеже беше бъгав. smile.gif ( Зависи от IvailoSp).
russsi15
Цитат(LogicSoul @ 22 Mar 2007, 10:31 AM) *

Ми днес... smile.gif

сигурни ли сте , че днес излиза двойния епизод, защото в www.tv.com пише , че е на 29, а освен това и в www.animes-bg.com пише , че ще е на 29 blink.gif
LogicSoul
Цитат(russsi15 @ 22 Mar 2007, 10:20 PM) *
Цитат(LogicSoul @ 22 Mar 2007, 10:31 AM) *

Ми днес... smile.gif

сигурни ли сте , че днес излиза двойния епизод, защото в www.tv.com пише , че е на 29, а освен това и в www.animes-bg.com пише , че ще е на 29 blink.gif

6 The Art is a Bang! 25m 29.03.2007 62 0
7 Sprinting Kankurou 25m 29.03.2007 19 0
[00:36:25] NeverFalling... <Naruto & Bleach Fan>Stef0 каза: Явно в действителност
[00:36:44] NeverFalling... <Naruto & Bleach Fan>Stef0 каза: няма да излиза утре, а чак на 29 srry за подлъгването
[00:37:04] NeverFalling... <Naruto & Bleach Fan>Stef0 каза: проверих дали има RAW`овe и не намерих
[00:37:15] NeverFalling... <Naruto & Bleach Fan>Stef0 каза: което ми казва само 1
[00:37:26] NeverFalling... <Naruto & Bleach Fan>Stef0 каза: и то е, че няма да има епизод.
mad_brain
ЕЕЕЕЕЕЕ чак на 29 mad.gif dry.gif dry.gif
neidji
Така е! Добре на 29 ще излезе двоен епизод, след това пак няма да има епизод една седмица до колкото знам dry.gif . Добре е поне, че филарите свършиха и действието се развива по мангата! cool.gif
pirat_1
LogicSoul днеска разглеждах и попаднах на това http://www.mininova.org/tor/634212 Naruto [Naruto VS Sasuke (Waterfall Battle)][Full Fight][No Filler] какво е това? OVA ли е ?
LogicSoul
Цитат(pirat_1 @ 25 Mar 2007, 04:14 PM) *
LogicSoul днеска разглеждах и попаднах на това http://www.mininova.org/tor/634212 Naruto [Naruto VS Sasuke (Waterfall Battle)][Full Fight][No Filler] какво е това? OVA ли е ?

Това е битката при водопада, от 129 нагоре до 135 епизод...
russsi15
Айде и новия епизод илезна по тракерите smile.gif
h0rRibLe
Naruto_Shippuuden_006-007
http://db.illegalt.net/ Още един линк към 6 и 7 епизод smile.gif
http://naruto.tessaiga.net/ Още един линк към 6 и 7 епизод smile.gif
neidji
Ee най-накрая излезна, побърквам се, мразя да чакам, затова като се натрупат 5-6 епизода чак тогава гледам, през другото време си зомбя някое друго аниме! laugh1.gif
LogicSoul
Цитат(neidji @ 30 Mar 2007, 12:54 PM) *
Ee най-накрая излезна, побърквам се, мразя да чакам, затова като се натрупат 5-6 епизода чак тогава гледам, през другото време си зомбя някое друго аниме! laugh1.gif

Преводът е готов, чакам Данаил за тайминг.
mad_brain
Кога ще е следващия епизод
LogicSoul
12 април.
Sk8eR^_^BoI
Цитат(LogicSoul @ 30 Mar 2007, 04:19 PM) *
12 април.

Еее, другата седмица пак ли няма да има серия...тъжнооооооооо...защо ги правят така през седмица... sad.gif

Иначе ся тегля новага двойна серия и чакам само и субтитрите и кеф кеф. clapping.gif
mad_brain
ммм през две седмици са ма са двойни biggrin.gif
Sk8eR^_^BoI
Хора, кога ще излезнат субтитрите за Naruto Shippuuden 06-07 ? smile.gif

just asking... rolleyes.gif
Danail
Скоро в момента се работи върху някой неща но иначе тайминга и титрите са готови smile.gif надявам се че тая вечер или утре сутрин ще е готово
Sk8eR^_^BoI
Цитат(Danail @ 31 Mar 2007, 09:27 PM) *
Скоро в момента се работи върху някой неща но иначе тайминга и титрите са готови smile.gif надявам се че тая вечер или утре сутрин ще е готово

Еее супер, супер...значи малко търпение и после зомбясване пред екрана. biggrin.gif tongue.gif
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.