Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: Naruto 2
subsunacs.net - Форуми > Анимационни филми и аниме > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
mad_brain
Хора не е ли крайно време да се направят само български субтитри за Наруто от 1 до 220 епизод.Да не се наслагват английските и българските.
xteo
Имам молба smile.gif.Можете ли да ми намерите песента с която свършва Naruto Shipunden.Aз като потърсих видях нещо в gendou.com ,но неможах да го истегля .Благодаря предварително .
neidji
Цитат(xteo @ 19 May 2007, 09:23 PM) *
Имам молба smile.gif.Можете ли да ми намерите песента с която свършва Naruto Shipunden.Aз като потърсих видях нещо в gendou.com ,но неможах да го истегля .Благодаря предварително .

Може вече да си я намерил амаа ето ти след много време закъснение аме ето ти torrent
Междо другото какво става с тая тема много замря работата новите дето превеждат да се обаждат вътре!
mad_brain
Аз тегля субтитрите от http://narutobg.com/news.php има и 14 и 15 епизод само с български субтитри без английски
gamer_bg
От НарутоБГ и RyuKo FanSub започваме превода на 016 епизод на Наруто Ураганни Хроники.
Прогреса може да следите от тук:
NarutoBG - Цък
gamer_bg
Преведен е вече smile.gif Можете да си дръпнете субтитритe или от линка горе или след малко като ги добавят smile.gif
Enjoy
gamer_bg
В момента новият 017 епизод се превежда от екипа на: НарутоБГ, RyuKo FanSub, HQ-team smile.gif
Прогреса докъде са стигнали нещата можете да видите от тук и да си изтеглите субовете като излезнат.

Връзка: Прогрес
gamer_bg
Епизода вече е преведен и достъпен за теглене от НарутоБг smile.gifsmile.gif
h0rRibLe
сууупер сте HQ-team,екипа на НарутоБГ и RyuKo FanSub yahoo.gif wink.gif
gamer_bg
Мммм бих казал че не е само HQ-team biggrin.gif В смисъл аз съм от екипа на НарутоБГ и RyuKo FanSub и ние заслужаваме благодарности и упреци biggrin.gif
h0rRibLe
кога ще излиза 19та серия :?: smile.gif
ZoOr7y
И аз тва чаках цял ден smile.gif Ама май пак ще се правят на ударени и ще чакаме до другата седмица....
Dilqn
Мда така е,даже мисля че и 20-стия ще бъде през седмица sad.gif
DarkPhoenix
Днес излиза 19-и епизод, а в България най - вероятно утре сутринта. 20-и епизод излиза на 19-и юли, а след това започват да излизат нормално - през седмица smile.gif
thankyou
<#thank#>
mad_brainn
Някои превежда ли 31 серия dry.gif dry.gif
prosto_tina
и аз тва питам rolleyes.gif
delfinbg
Преведен е вече rock.gif
rai
яяя имало родни фенове на наруто! clapping.gif
MishotoKO
На тези които превеждат епизодите браво, много добре ги превеждате и това ми харесва,само едно се питам, защо няма превод на това след какво ще дават следващия път.
Ще чакам новия субтитър на новия епизод с нетърпение
ПП Пак благодаря за преводите и се надявам се така да сте добри и за напред.
MishotoKO
Последните епизоди много ми харесаха както се ги направили и за това много благодаря, обаче нещо се бави новия двоен епизод да няма някакъв проблем?
napy6en
Вярно какво стана със новите епизоди попринцип ги превеждат за няколко часа,а сега след 2 дни няма никаква вест. unsure.gif
lo_lo1
кво става с превода на 39 епизод момчета :? преди верно бяхте много бързи smile.gif аре пак така иначе много благодаря smile.gif много сте силни сичките smile.gif и само така ама моля ви се по-бързо smile.gif
de_si_nka_ta
моля моля някой да редактира тайма на субтитрите качени от dwigga в този саит sad.gif unsure.gif ще съм му страшно благодарна w00t.gif
vododel
Моля,за превод на последните епизоди на Наруто,макар и филъри.Толкова много труд по това аниме е положено,че да се спира превода на анимето.Благодаря за превода предварително.
vododel
Явно преводачи не останаха за това яко аниме.До сега не е имало толкова голямо разстояние между преводите.Може би изгубиха мотивация за превод,а не трябва.Защото анимето има много почитатели.Благодарим за преводите предварително.
exodus
Ето....дано да има доволни....моля да не коментирате че има кратки или неточни реплики все пак това ми е първият превод, но не и последният.

http://subsunacs.net/get.php?id=80591
tosho_cool
Браво и Благодаря exodus .
exodus
Започвам превода на Епизод 253 и се надявам до сутринта да съм готов....

Вече са готови на 100% smile.gif

http://subsunacs.net/get.php?id=80760

Време е и аз да го изгледам biggrin.gif
exodus
Субтитри by Exodus
Епизод 254
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.