Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия: The Simpsons
subsunacs.net - Форуми > Анимационни филми и аниме > Субтитри
Страници: 1, 2, 3, 4, 5
martintzvetomirov
Само да ви кажа че няма да мога да превеждам повече. Сори. Няма време smile.gif
skeleta123
The.Simpsons.S19E09.PDTV.XViD-BlueTV
dijon
S02E04 - http://subsunacs.net/get.php?id=39059
butthead2
В момента превеждам 7 серия на 19 сезон. Ще бъде готова най-късно утре.
dijon
Страхотно.
butthead2
Ами оказа се, че успях да преведа серията още тази вечер.

Видях, че са излезли субтитри и за 8 серия и ако утре имам време ще я преведа до някъде.
skeleta123
Цитат(dijon @ 19 Dec 2007, 05:27 PM) *
Страхотно.
butthead2
skeleta123 - може да отбележиш, че 7 епизод на 19 сезон е готов smile.gif

19х08 - ПРОГРЕС 25%
nnasco
Здравейте, откъде мога да сваля нормални субтитри на Английски за 2х12, имам желание да го преведа, но това, което свалих имаше пропуснати реплики и огромна разлика в таймкода? Използвах http://www.seriessub.com/ и суб от първата страница.
dijon
Втори сезон на всеки 9-10 реда трябва да буташ с по 2 секунди напред тайминга, голяма игра е. Аз днеска ще си поиграя с 4-тия епизод, че много го проточих, за което се извинявам, не съм добре със здравето.
butthead2
След малко пускам за одобрение 17х02.

Следващата серия, която мислех да зопочна беше 3, обаче не мога да намеря никъде английски субтитри за нея,
за това ако някой открие някъде моля да даде линк.

Също нямам субтитри и за 4, 5, 6, 7 серий на 17 сезон.
dijon
За 7-ми епизод намерих някакви в един сборен торент на Симпсън от гугъла, но не намерих линк за торента.

"The Simpsons Seasons 00 18*" започваше името на торента и е 51ГБ голям, ако успееш да го намериш някъде, в него има събтитри за 7-мия епизод. Утре като имам време ще поровя пак.
butthead2
Ми аз нищо не успях да намеря.
Ако можеш да намериш линк, ще е супер.

The Simpsons 19х09 - ПРОГРЕС 50%
dijon
Тц... на някакъв измислен език са и не са целите май... Прикачвам ги все пак:
butthead2
Субтитрите за 9 епизод на 19 сезон са готови
skeleta123
The.Simpsons.S19E10.PDTV.XviD-LOL @ arenabg
butthead2
The Simpsons - 19x10

ПРОГРЕС - 50%
skeleta123
The.Simpsons.S19E11.PDTV.XviD-XOR @ arenabg
skeleta123
Някакво развитие ? rolleyes.gif че изгледах всички епизоди с преводи.
butthead2
Ами 17х09 е на 25% преведена и чакам английски субтитри за 19х11
skeleta123
Аз на никаник му бях писал ЛС (преди около два месеца май ) и той каза че ще ми прати наполовина преведените субтитри на пощата и от тогас нищо. Нито събтитри на пощата пращах му ЛС да питм какой станало няма отговор.
skeleta123
The.Simpsons.S19E12.PDTV.XviD-XOR @ arenabg
skeleta123
The.Simpsons.S19E13.PDTV.XViD-Caph @ arenabg.com
dijon
The.Simpsons.s19e14.PDTV.xvid-hiqt @Zamunda.net

English Subtitles S19E12 - въпрос, някой превежда ли ги, ще ги превежда ли?
butthead2
Ами аз почнах да превеждам 19х12, ама нямам много време и за това не знам кога ще е готова.

За 13 и 14 серия все още няма английски субтитри.
dijon
И аз съм така. Благодаря за инфото, да знам да не ги бутам. : )
butthead2
Почнал си да превеждаш 12 епизод ли?
dijon
Не, имах планове като намеря време. Но като намеря време си продължавам 2-ри сезон.
skeleta123
Малко добри новини, гледам че batemitee е превел 11х01 и в арената са качили сезоните до 12-ти обаче пак на някои няма сийд.
batemitee
skelet, аз ли се бъркам или ти! Не съм превеждал такава серия или поне така си мисля smile.gif
skeleta123
My mistake. Преводачат явно е man0v просто твои са титрите пред и след неговите и затова съм объркал.
skeleta123
The.Simpsons.S19E15.PDTV.XviD-XOR @ arenabg
The.Simpsons.S19E16.PDTV.XviD-LOL @ arenabg

Някакъв напредък с превода има ли ?
skeleta123
The.Simpsons.S19E17.PDTV.XviD-XOR @ arenabg.com
skeleta123
The.Simpsons.S19E12.PDTV.XviD-XOR @ arenabg - ПРЕВЕДЕН {Tares}СУБТИТРИ clapping.gif clapping.gif clapping.gif
dijon
Да, видях го преди малко у сайта. Не мога да ти опиша как се зарадвах. : ) Между другото, всеки делничен ден в 8 часа сутринта по FOXlife май дават 11-ти сезон. И да не е 11, все е сезон, дето не е преведен в нета. : ) Ако някой има възможност да рипва, да рипва, по-лесно става.

Ето и английски субове за целия до сега излязъл 19-ти сезон:

http://www.tvsubtitles.net/tvshow-32-19.html

ЕДИТ след като изгледах епизода:

При вас как са субтитрите? Точни ли са? Версията е същата, но имаше яко разминаване. Коригирах ги, някой ако има същия проблем, ще ги кача.
skeleta123
Дам днеска я гледах и определено се разминават. Качвай ги.
skeleta123
4x18 - ПРЕВЕДЕН {Real} СУБТИТРИ
The.Simpsons.S19E13.PDTV.XViD-Caph.............................. @ arenabg - ПРЕВЕДЕН {Tares} ....... СУБТИТРИ
The.Simpsons.S19E14.PDTV.XViD-HiQT............................... @ arenabg - ПРЕВЕДЕН {Tares} ....... СУБТИТРИ
The.Simpsons.S19E15.PDTV.XviD-XOR................................ @ arenabg - ПРЕВЕДЕН {Tares} ....... СУБТИТРИ

ПП пасват идеално clapping.gif clapping.gif clapping.gif
dijon
Добре, за 4-тия сезон откъде да си сваля епизода?? Че тоя дето имам има страшно разминаване.
Kascho
Преведох от 17ти сезон 10 и 16 епизод.Enjoy
skeleta123
Супер yahoo.gif clapping.gif Kascho & Tares продължавайте в същия дух.

А за превода на 4х18 идея си нямам за кой релийз е.
Rger_federer_fan
Айде и аз ще помогна. какво да се захвана. амо кажи.
skeleta123
Супеееер clapping.gif хващай каквото си харесаш.

BTW The.Simpsons.S19E19.PDTV.XviD-2HD @ arenabg
dijon
Не бързайте да превеждате 6-ти и 7-ми сезон, излъчват ги озвучени по ФоксЛайф. До края на месеца се очаква да започнат да ги повтарят от 18 часа и все някой ще ги рипне от ТВ-то и ще ги има в нета. Втори сезон, близките седмици, месец-два, не се очаква да продължа, но точните субтитри на английски са за пакета симпсове от Замундата, 60ГБ дето е торента, някой ако реши да помага за там, ще дам субтитрите или да свали тези от темата тук.
Rger_federer_fan
Ами айде аз ще помогна за втори сезон които не са преведени. Само къде викаш са на англиски.

Едит: А да намерих ги. Ама последнно тия от Замунда или тия от Арена да тегля. Щото горе пише сезон 2: Аренабг.ком
dijon
От Замунда го теглих втория сезон, първите епизоди дето съм превел съм се объркал и съм ги синхронизирал за от Арената. Много ме хавана яд. От Замунта тегли епизодите и пиши кои епизоди превеждаш, да знам като намеря време да не почнем един и същ.

Season 02: http://zamunda.net/details.php?id=104538
Субтитрите от началото на темата са, каза, че си ги намерил, успех.
Rger_federer_fan
Ми сега си тегля 6 и 7 епизод и ще почна тях двата. Ако искаш хващяй няколко след това.

Едит: Тъй-като съм нов да питам. Да преведа субтитрите и да ползвам готовия тайминг или да си направя нов тайминг след като ги преведа.
dijon
Какъв тайминг бе? Те са точни субтитрите. Палиш Subtitle Workshop-а и превеждаш. Почти никакво усилие, но иска време. : )
Rger_federer_fan
Готово 6 епизод е качен. Енджой. ега почнах 7, но до никъде не съм стигнал.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.